fredag, oktober 31, 2008

God helg.

Green Gate servicet mitt som jeg er blitt så glad i.Med disse bildene ønsker jeg
God helg <3


onsdag, oktober 29, 2008

Bryggehus 2

Hei på dere. Da har venninnemannen fått tak og vegger på tilbygget til brygga som skal bli deres nye bolig. ( Se mitt tidligere innlegg) Det er ikke kommet inn noen vinduer på denne siden, men det kommer.

Er det ikke fantastisk utsikt med hurtigruta på vei ut fra Kristiansund. Her ser en helt ut til Grip på fine dager.
Her er et bilde av hvordan det så ut før utbyggingen og da vinduene forran ikke er byttet ut enda.

Her er vinduene påplass i front i 1. etc. I tillegg skal det være vinduer fra gulv til tak på loftstua i front og takoppløft på venstre side med store vinduer. Blir flott? Gleder meg til å være gjest her i venninnehuset etterhvert.

Til sist - slik ser det ut når solen går ned i Øksenvågen en flott sommerdag.

søndag, oktober 26, 2008

Lettstrikket skjerf eller sjal.


Sjal med 49 masker.
Skjerf med 31 masker.
Nå er jeg snart ferdig med et skjerf jeg begynte med før sommeren.
Skjerfet er strikket i et slags puddelgarn som jeg ikke husker navnet på. Garnet er kjøpet på Ulla Garn i Drammen. Har sett noen andre bloggere reklamere om dette garnet, men husker ikke hvem.

Oppskrift:

legg opp 31 masker på pinner 9/10
strikk første maske rett, et kast og to masker rett sammen
Strikkes slik frem og tilbake til ønsket lengde.

Skjerfet trenger kun et nøste, men til det lilla sjalet trenger du 2 nøster og legger opp 49 masker. Dette har jeg brukt utrolig mye. Nå skal jeg ut i det fine høstværet her østpå.
God søndag.søndag, oktober 19, 2008

Stue

Lilla lys og duk på spisestuebordet.
Spisestuen.

Hylle fra Casa med noen gamle arvekopper og lys.
Lys med høstblader - ide fra Vakre Hjem.

Her har fattigmans sølvet fått ny plass sammen med engelen min fra Casa.
Sofaen vår - her trengs lysere teppe. Lampen over bordet er arv fra min farmor. Pyton å pusse og har lurt på og henge den et annet sted. Kommer i veien for bilden på veggen.fredag, oktober 17, 2008

Brygge blir til hus.


Her i denne to og en halv etarsjers brygga skal det bli bolighus for min vennine og hennes familie. Du ser et bilde her hvor vi allerede er på tur med mat og kos på gamle bedehusbenker. Dette er et spennende prosjekt som du her skal få se en liten begynnelse på. Foreløpig har venninnemannen kledd og malt utvendig og startet påbygget. Her blir det garasje med en overbygget platting bak, og soverom i annen og 1/2 etasjen over.

Hvis du ser godt etter her i reisverket så har en måke lagd reir! Nå er ungene ute av rede og venninnemannen har kommet mye lenger med tak og kledning.


Inne står denne morsomme kommoden og venter på og bli oppdaget. Tenk den i hvitt - i gangen hos venninnen med plass til ett skopar i hver skuff.
Når venninnemannen har fått snekret litt til håper jeg å få noen ferske bilder å vise dere.
Ha en flott helg.

søndag, oktober 12, 2008

Stoffhjerter.

Da ble det noen hjerter med oppskrift fra tidligere og det bitte lille fra det nye julemagasinet til Allers. Der er det en søt gris også som jeg skal prøve meg litt på i morgen. Mye som skjer til uka så det spørs hvor mye en rekker. Flere som har prøvd seg på grisen - se hos http://lisbethsinlilleverden.blogspot.com.
Kommer mer siden ; >

Huset vårt


.........................Huset vårt fra 1939. Vi kjøpte det i 1996 og pusser stadig opp.Nå sist byttet vi vinduer og da ble det en del oppussing inne i stuen også. Sist malte vi hoveddøren mørk blå og det ble veldig fint (må jo skryte litt selv : )). Det er en balkong utenfor kjøkkenet til høyre og her er det kos og sitte med frokosten eller middagen når det er for varmt på balkongen utenfor stua. Må lage meg en krans til utgangsdøra med et velkommen skilt har jeg tenkt. Nå skal jeg sette meg ned og sy noen stoffhjerter.
Ha en fin søndag.

søndag, oktober 05, 2008

Bilder fra Klubben - gammelhuset.

Gammel ovn funnet i gamlehuset.
Sett fra hovedhuset.
Sett nedenfra.
Gamle sko i vinduskarmen
Disse har nok vært flittig i bruk.