torsdag, april 30, 2009

Endelig helg.

Hei og takk for alle koselige kommentarer på forrige innlegg. Jeg fikk spørsmål om hva jeg skulle bruke rutene til - jo et teppe. Med denne farten kan det ta sin tid, men håper på å få satt meg ned litt mer i helgen. Det er meldt bare sol så da blir det muligheter. Var uheldig og fikk kjøpt feil hvitfarge så da ble det et ufrivillig stopp i heklingen. Liv - vi kan ta heklekurs når jeg kommer oppover i sommer. Det er veldig lett. : )
Her er to av mine tre små hjerter til hjertesamlingen min :) De er så søte og bare 15 pr. stk.

Dette gamle bildet fra farmor henger på kjøkkenet - hjertet som henger på lysestaken er fra Hjerterom på Averøy. Til lykke med konfirmasjonen til søndag - nydelige bordkort du har laget.


En av lyktene er for tiden fylt med bare hvite små skjell - må ha litt maritimt rundt nå på denne tiden. Ønsker dere en riktig fin langhelg.lørdag, april 25, 2009

Pyslerier i solvarmen.

I forrige innlegg tok jeg frem hekleteppet fra i fjor-men etter en titt på bestemorsruter rundt om hos bloggerne har jeg begynt på et nytt med større ruter og dusere farger. De andre lager jeg en pute av eller noe. Jeg har valgt et bomullsgarn hvor jeg bruker heklenål nr. 3,5 og da blir rutene passe store og raske å hekle.
Hadde symøte denne uken og kjøpte ny urne på spisebordet med en hvit margerit og en eføy som jeg delte slik at det ble litt blader på begge sider. Nå mangler bare noen lysestaker som kan stå i stil. Jeg har vært på et Casa party - pr. tlf. - på torsdag og bestilt noen høye telysestaker som venninnen i andre enden mente kunne passe til min stil : ) he-he.

Nå er endelig kosegenseren min ferdig. Den er strikket i et Dalegarn hvor det er 50/50 bomull/ ull. Utrolig mykt og deilig å strikke med og godt og ha på seg.
Smykket har jeg kjøpt på Accesories (usikker på skrivemåten) og med alle fargene gir det liv til et enkelt antrekk.

Mine pelargoniaer har begynt å blomstre igjen - utrolig. De har ikke fått mye stell i løpet av sin vinter i kjelleren her, men det er gøy at de kommer igjen år etter år. Skal ut og kjøpe noen flere og har fått en del tips rundt hos bloggerne på navn og typer som jeg skal ut og finne.
Nå må jeg tilbake til solstolen og tekoppen på hverandaen - Ha en riktig fin helg.fredag, april 17, 2009

Lørdag og sol.

Endelig lørdag og solen kommer lenger og lenger opp på himmelen. Det betyr snøsmelting her - og det har gått utrolig fort. For de som har fulgt meg i vinter har sett hvor mye vi har hatt. Men nå er nesten alt borte - helt utrolig for vi forventet at den kom til å ligge leeeenge. En uke til nå så kan vi begynne ute i hagen.
MEN i dag skal mine ben ha samme posisjon som på bildet - om ikke i sand - men ihvertfall på en stol og med solen i ansiktet og hekletøy i fanget. Begynte på et bestemorsteppe i fjord sommer i bomullsgarn som jeg skal fortsette på.
Innimellom her har jeg planer om å få malt et lite skrivebord og en stol hvit - og ta frem GRILLEN. Rett og slett nyte dagen med familien og de som måtte stikke innom.


Ønsker dere det samme - takk til dere som legger igjen en liten hilsen - det er utrolig gøy, og kos at noen nye titter innom.torsdag, april 16, 2009

Endelig kom posene....

... sammen med påsketuristene fra Nordmøre i går kveld. Jeg kom sent hjem men bilder og oppakking måtte jeg ta tid til (litt dårlig lys her). Venke, min venninne på mitt favorittferiested har vært på shopping hos Christina og kjøpt med telysestaker til meg. Tusen takk. Christina var på øya og leverte to krus og to skåler i mitt Green Gate service som påsketuristene hentet.
I tillegg til det - hadde Christina sendt med en liten pakke med det nydelige kortet med bånd og kors nederst. Søtt.

Inne i pakken lå denne søte GG skjeen - så snill du er. Tusen takk for god servise.

Samlingen er ferdig utpakket og stablet på et uferdig bord i gangen. Den skal males ferdig i helgen + en stol.


Disse er fine.I bakgrunn ser du to GG lattekopper som kommer fra Cornelia i Trondheim. Var vist mye fine interiørbutikker i Trondheim. Heldig de som bor i nærheten.


Et lite fat jeg kjøpte på Hvaler dekorert med sand, skjell og et lite søtt hjerte jeg har kjøpt her på Konnerud.


Satt frem et par telysestaker sammen med gammelt børste og speilsett fra min farmor.

Her er mine gamle barnesko og en sølvrangle.

Til helgen er vi lovet masse sol - gleder meg. Ønsker dere en fin helg.
onsdag, april 15, 2009

Snart sommer?
Nå gleder jeg meg til helg for da skal det bli sol og varmt her. Det er smeltet masse snø, men det er litt igjen enda. SItter på jobben ved varetelling så jeg får ta noen bilder i morgen. Måtte bare se om jeg fikk til signaturen min :))

Mvh

søndag, april 12, 2009

Påsken på Hvaler del2.

Her er butikken jeg annonserte om. Og tenk - alle butikkene på Skjærhalden var åpent i hele påsken. Det var herlig liv i smågatene, på bakern og på havna. Fikk med meg et par ting fra butikken, men det var mer der som falt i smak kan du si. Jeg og gubben tok en hvil utenfor butikken - utrolig koselig.
Skilt og et rustikk oppheng til lykt eller blomtst.Her har jeg hengt opp en lykt i gangen og skiltet henger på kjøkkenet, men der mangler det litt stæsj så da må det bli bilde senere.Nærbilde.


Etter noen sure dager med stillongs kom sola til oss på fredag og lørdag. Lørdag var vi bare ute og koste oss i den deilige vårsola. Datter'n har fått tilgang på internett - hos nabo'n ;) Ordner seg hun.


Utsikten fra terrassen.


Hytta sett nede fra parkeringen.

Datter'n <3> Pil og bueskyting.


Stilen er inne hos sønnen<3> Datter'n har blogget noen naturbilder for meg.


Vi har hatt en rolig og deilig påske. Nå må en ta i et tak her hjemme :) Snøen har smeltet masse - så nå vaskes terrasser og utemøbler for fullt. Herlig.

Klem fra Britt Eva

onsdag, april 08, 2009

Påskeegg.

I dag er siste arbeidsdag før vi tar påskeferie og jeg koser meg med tea. Så kommer et stort tungt påskeegg sinn døren her som takk for at vi passet denne lille frøkna en langhelg. Emilie heter hun og ungene stooor koste seg. Alltid blid og opplagt til lek - selv om hun fikk sin første løpetid når hun var hos oss. Tidlig oppe på morningen og ungene spratt opp for å lufte henne. Deilig å ha hund på låns ;)
Fortsatt god påske der ute og takk for hyggelige hilsninger fra noen nye venner.
Britt Eva

mandag, april 06, 2009

God påske.

Noen som husker disse kransene? Laget på 90 tallet en gang. Den er ganske stor så den har fått plass på utgangsdøren de siste årene. Med velkommenskilt ble det bra synes jeg.
Ranunkler er så fine blomster. Denne buketten har vart i 1,5 uke uten at jeg har satt de kaldt om natten - det liker jeg :)
En liten påskehilsen fra oss i snøsmeltingen med ønske om godt vær for alle man.
Klem Britt Eva.

Hvaler del 1

Etter en dagstur til Hvaler er vi hjemme igjen for å jobbe litt. Her ser dere noen bilder jeg rakk å ta i går før vi pekte nesen hjem igjen. En finner mye rart langs strendene og svaberg etter vinteres høyvann og blåst. Her er noen av fangstene som er stilt opp i utepeisen.
Tempraturen viste 13 +, men det blåste en del så noe soling ble det ikke. Denne fisken er kjøpt av en lokal hobbymaler.

Masse, masse blåskjell på stranda. Senere i uka skal vi plukke lit skjell - for vi har jo ingen fra før av he-he. De blåskjellene som er vasket ned av sand og vind er de fineste synes jeg.


Disse vet jeg ikke hva heter, men det var vårtegnet jeg fant rundt hytta, utenom at all snøen var borte da. Jeg driver og slår litt varmt vann på snøen utenfor kjøkkenet her - for å få frem det blå utemøblementet vårt :)Litt av utsikten på nedsiden av hytta vår. Her ser du en gammel liten hytte som ligger på stranden.

Bestefar forklarer hvordan kompasset virker til minsten som følger godt med.

På lørdag ble det en liten Oslotur på oss også. Iom at han på 9 var med så fikk ikke jeg gått innom så mange butikker, men fikk knipset denne søte lille butikken med så mange fine blomster og litt lykter og stæsj.Nydelige pioner - gjett om det skal bli deilig med sommer.
Ha en fortsatt fin påske.