mandag, juni 29, 2009

Rosevann.

Hei der ute. Jeg lurer på om noen har prøvd å lage rosevann selv noen gang - og ev. har en oppskrift? Jeg har noen nydelige roser med deilig duft utenfor her og kunne tenke med å prøve å lage noe av de. Googlet litt på nett men ble ikke så klok på det - annet enn å tørke de.

Her koses det i varmen med båtkjøring, soling - ikke vært bading enda, men kanskje i morgen?

I morgen skal jeg på interiørjakt - kanskje det blir noen bilder til inspirasjone. Skal ihvertfall til ei jente med mye fint. Her nytes sommeren med et glass med noe avkjølt hvit.

Ha en fin uke, nyt sola, familie eller venner.

torsdag, juni 25, 2009

Så herlig med jenteklubb (symøte).

I går var jeg på symøte med deilig grill mat og masse skravling - det er det vi kan best...

Vi er 8 jenter fra barneskolen som treffes en gang i måneden i tillegg til at vi drar på jentetur til utlandet annet hvert år. Vi storkoser oss.Det er så lekkert i hagestuen til min venninne - jeg fikk knipset noen få bilder. Se den flotte Hortensiaen.
Langbord med masse deilig tilbehør til grillmaten fikk vi - og en nydelig browniskake med friske bær og vaniljesaus. Hvis du ser til høyre på bildet ser du et stort oliven tre. Det glemte jeg å knipse. I tillegg har hun et appelsin tre/busk på plattingen som vi fikk smake på. Små bær hvor skallet også skal spise. Deilig sur/ søtt.Jeg baker en kake nå i sene kveldtimer - frua har bursdag i morgen og en måååå jo ha med kake på jobben :))


Vil samtidig gratulere Christina og Jon med bryllupsdagen i morgen.


Ha en fin helg og nyt sommervære for de som er så heldige å ha det.
onsdag, juni 24, 2009

Jeg fant...


Den som leter finner.. I Slemmestad av alle steder, der fant jeg en butikk ved navn H&C Shopping som hadde mine sko - gjett om jeg ble glad. På min ringerunde rundt fant jeg ut at disse må være utrolig poppis for de var utsolgt over alt. I hvertfall de med hullmønster på som disse. Nå skal jeg i symøte med jenter fra barneskolen - grilling og bading i uteboblebad.
Kos dere og takk for tipset Ellen - må innom Engelsviken neste gang jeg skal på Hvaler.


tirsdag, juni 23, 2009

Ønsker meg Calou...Fant plutselig ut at jeg ønsket meg disse til bursdagen min. He-he. Det er lettere sagt enn gjort. De er utsolgt over alt rund om i området Buskerud/ Akershus. Jeg synes de koster nok om ikke jeg skal betale masse i frakt i tillegg. Noen som har et tips om hvor de har flere igjen?De kan godt være beige også som disse her. Det kan jo hende jeg kommer over de i løpet av sommeren, i inn eller utland ;)
Her har alt hopet seg opp etter to helger på tur - hvor er det nå blitt av hushjelpen?
Ja -ja en får nyte sommervære når vi har det, så får hybelkaninene vente til en regnværsdag.
Ønsker dere der ute en fin fin uke - så er det noen av dere jeg skal besøke snart.
Vi ses.
mandag, juni 22, 2009

Inspirasjon og nye funn.Du kan tro det var mye lekkert hos "På låven" på Hauge, Hvaler. At jeg har gått glipp av denne butikken her er helt utrolig. Jeg er har fått tatt noen bilder, men jeg er ikke så tøff når det gjelder og fly rundt og knipse i butikkene - hyggelig dame med mange gode ideer å dele. Det var maaaaaase fint på låven med flere rom fullt med alt du kan tenke deg av interiør og en del klær og sko. Må nok innom her igjen i løpet av sommeren - for her var det så mye å velge i at det kan være greit med flere turern. Det føles ikke så dyrt da. Skal snart ut og reise og der er det også et par butikker å besøke : )Ute hadde de denne koselige uteplassen som kundene kunne sette seg i løpet av handeturen.


Her ser du litt av det jeg kjøpte. Et sinkbrett som jeg kan ha småting på, brød/ rundstykker el. En stor krukke med lokk til gått som her, eller kaker/ kjeks. I fatet ligger en blondebrikke i hvit som passet akkurat. Kjøpte en til og som er litt større. Duken på bordet var egentlig et oppvaskhåndkle - fant jeg ut når jeg kom hjem, men ... en får hvurdere bruken etter en oppgang i vaskemaskin ; ) Kjøpte også en liten flaske med påskriften Amitiè Bonheur.
Etter to helg borte har jeg endel å ta igjen her hjemme for å si det slik. Har ikke fått tatt noe bilder at det jeg kjøpte i Danmark heller- det kommer. Her er det meldt masse fint vær - så nyt været dere som kan. Ha ein fin uke.

fredag, juni 19, 2009

St.hans helg.Sol, sjø, god mat, familie og venner blir en fin St.Hans feiring. Ønkser meg kvelder som på bildet her.

Skal litt rundt på titterunde i noen interiørbutikker i morgen så da skal jeg knipse noen inspirasjonsbilder. Oppdaget en ny butikk her blandt bloggerne "På Låven" som jeg har tenkt meg innom.

Ønsker alle en fin helg.

mandag, juni 15, 2009

Sæby - Dansk idyll.
I helgen har jeg vært i Danmark med 10. klasse til Sæby Søhus. Flott sted som kan anbefales. Deilig å være i Danmark igjen med gatene, husene, solen, vinden - alt.

Stokkrosene utenfor husene i byen stod fortsatt i knopp enda.

Litt for tidlig på sesongen så gatene i Sæby var noe folketomme. Men med en gjeng på 31 personer ble det ikke så tomt lenger he-he.

Grillmat til 31 stykk gikk som en drøm.
Stranden i Sæby var full av skjell og noen måtte bli med hjem.

Mer skjell.

Jentene på broen ved Sæby Mølle.


Sæby Mølle.
.. også is i vaffel - med guff på. Nam-nam.Is med guff og sjokoladebolle.Butikkene stengte kl. 13!! Snakk om nedtur, men vi fant noen butikker i havnen og bilder av hva som ble med hjem i bagasjen kommer når jeg har kommet litt i orden etter helgen.Ha en flott uke rundt om og takk til dere som besøker meg - gøy å se at det er noen innom her.
torsdag, juni 11, 2009

Fint skap.

Ja takk. Dette skapet kunne jeg tenke meg. Fant det hos Home & Cottage - de hadde utrolig mye fint. Hjemmesiden kan du finne her.


Så koselig ut her gitt. Ha en fin helg.lørdag, juni 06, 2009

Gammelt vindu i ny drakt.

Endelig har jeg fått hengt opp vindusramma mi som har stått her og

samlet støv! Har prøvd med litt forskjellig bilder og et hjerte.......
Mangler noe i siste rute, men det kommer.
Fant ut at jeg kunne henge et hjerte i midten og det kunne sikkert vært litt mer ting og tang i mellom. Får se om nye ideer dukker opp når en får litt mer tid.

Sprekk i glasset skal få være her som en den del av det opprinnelige.

Har malt to strøk og latt det skinne litt igjennom her og der hvor det har vært

naturlig slitt.


Rosene er til 16 åringen i morgen :)

Har stresse litt rundt i hele dag, men har en snill mor som hjelper meg.

Gla i deg mamma.Ha en fin søndag i morgen.fredag, juni 05, 2009

Morfars hagestol

Hei på dere der ute og takk til dere som titter innom.
I noen dager nå har det vært en del kaldere på østlandet
Nå skinner sola hos oss og jeg har vært ute på vandring.
Alt ute er dekt av gult pollenstøv så jeg må nok ut og spyle i morgen.
Stolen på bildet har min morfar
laget og betyr noe spesielt for meg. Han var veldig glad i blomster
og noen av de jeg har i hagen kommer fra han.
Her har jeg en krukke med Tusenfryd og de har jeg en del av.
De sprer seg fort og snart er det nok til en storbukett som
jeg skal pynte bursdagshuset med.

Tidlig i våres kjøpte jeg mini stemor - de har blitt så fine nå.


Solbærbusken min som jeg har tatt med fra Klubben
kommer med bær i år :) Bladene lukter veldig godt
og viste du at en kan lage saft av bladene?
Oppskriften er å finne i siste Vakre Hjem.
Ha en koselig helg, klem fra