søndag, september 27, 2009

Litt mose lyng og lys.

Her på østlandet har høstferien begynt og vi har vært ute litt i skog og mark.Da har jeg endelig fått vært og plukket litt mose, kongler, kvister med bær o.l. for å lage et par dekorasjoner. Lurer på om de ikke skal få stå ute i natt hvis jeg har fått med meg noen sovende små kryp. Vil jo ikke ha de inne. Trauet er gammelt og mått spist. Har stått litt her og der uten at jeg har vist hva jeg skulle gjøre med det. Det er veldig stygt under så jeg vurderer å pusse litt og male det. Hva synes dere?

Her er noen stemningsbilder fra stuen i går kveld. Zinkhjertene har jeg kjøpt hos Siws Hjerterom - de kan pynte opp på flere måter, men her på mine rustike potter med rosa roser.Det var et flott lys over kollen i går - dere ser kanskje litt av det. Det har vært et fantastisk flott vær her i helgen med deilig varme og sol. Nå blir jeg snart hentet - skal på kino og se Jenta som lekte med ilden. Ha en riktig fin søndagskveld.
fredag, september 25, 2009

God fredags kveld.


Det er fredag kveld, varmt ute etter en fin solrik høstdag. Vært ute på trappen hos oss og prøvd å fange inn stemningen. Skulle nok gått ut litt før.

Deilig at hele resten av helgen ligger urørt og i morgen skal jeg ut i skogen en tur og finne litt mose o.l. Fant en ide i fjordhøstens utgave av Vakre Hjem. Så skal jeg en tur til byen og handle garn til genser til mammaen min : ) Ja - så har jeg et loft jeg må rydde!! Mye som havner oppe i løpet av noen år. Huff.
Ha en fantastisk helg - om det blir sol eller regn. Nå skal jeg kose meg med teen min.onsdag, september 23, 2009

Litt kjøkken og shopping.

God morgen i det fine høstværet. Her har det blitt litt nytt på kjøkkenet med hvite og rødstripete gardinger.


På søndag var en venninne og jeg på shopping i Vollywood i Asker. Der har de mye fint og her er litt av det som ble med hjem. Knotten er til skuffen på kjøkkenbordet vårt.


Lekkert? De hadde en lignende reol fult med rødt GG - men det var så mye folk der at jeg ikke kunne ta bilde av den. Neste gang.Denne beige bollen var så kos - må nok ut dit en tur til i høstferien.

De har en hel reol full med knotter som er oppbevart i Norgesglass. Venninnen - som også er hjertegal kjøpte disse hjerteknottene.
Ha ei rikig fin uke - og nyt høstværet.
fredag, september 18, 2009

Riviera Maison i Molde.Jeg fikk tips om at det skal åpnes en ny interiørbutikk i Molde Storsenter den 22. oktober, Riviera Maison. Eneste rene RM butikk i Norge. Siden jeg er i de trakter i løpet av året så må jeg innom der neste gang. De har også egen hjemmeside, her. Er det noen i området som kunne tenke seg jobb innen interiør, så søker de også etter folk.
Nå er det snart helg for meg og 30 andre her som er på jobb med varetelling. Ønsker dere en riktig fin høsthelg. I siste Interiørmagasinet var det mange fine høstkranser og jeg kunne tenke meg å prøve meg på en av de i dag eller i morgen.

søndag, september 13, 2009

På besøk.

Her ser du det koselige kjøkkenet til min venninne, 40 års jubilanten.Det er beige prikker i duken og på latte koppene. De ser du ikke her, men det er i grunn veldig anvennelig og passer til mye. Bildet i bakgrunn er i så fine rosatoner synes jeg.


Her er stua. Hun hekler samme teppe som meg - jeg lærte henne dette i sommerferien. Jeg er ikke ferdig med mitt enda, men skal kjøre 60 mil i dag så da får jeg stå på litt.

Gammelt fruktbilde - det synes jeg er så fint.


Søte sink hjerter fins flere steder her og.
Det ble ikke tid til besøk hos Hjerterom eller
Låvebutikken denne gang. Det er her det er så mange fine hjerter.
Vi har pyntet bord og ordnet til fest her og jeg legger ut noen bilder når jeg er hjemme igjen.
For de som ikke har blitt med i treningen av 1 års gave,
kan fortsatt gjøre det i forrige innlegg.
Nå skal vi snart på reste lag og spise deilig bacalao
fra i går. Anne kan det der.

Ha en riktig god søndag.

onsdag, september 09, 2009

Blogging i 1 år.
Tenk - for 1 år siden startet jeg denne bloggen med første innlegg 07.09. Litt skummelt, så jeg holdt det litt for meg selv. Den første som oppdaget meg var Christian i Låvebutikken på Frei. Det var igrunn der det hele startet med besøk på bloggen, så i butikken. Der kjøpte min venninne og jeg våre første Green Gate kopper. Siden har interessen og tiden forran bloggen bare blitt økende. Det er gøy når nye bloggere titter innom og det er gøy å se de samme igjen som en nesten blir litt kjent med. Tusen takk til alle dere som gjør dette så gøy.
Når en fyller "år" må en vel ha en liten uhøytidlig utlodning. Temaet på gaven er hjerter.
Jeg skal på tur i morgen til Averøy og feire min venninnes 40 års dag så da blir treningen foretatt til uka - onsdag 16. Du trenger kun legge igjen en kommentar for å være med.

I dag er det nydelig og varmt vær her på østlandet - der jeg skal er det storm - uhu.
Ønsker dere en fin uke.søndag, september 06, 2009

Søndag morgen.

Her sitter jeg og koser meg med te mens baguettene eser. De kan du finne oppskrift på her.
Det nyeste Vakre Hjem er i hus - mye fint der som vanlig. Om en time skal jeg ut og trene med en venninne - godt med noen som drar en med seg.
I morgen har jeg blogget i 1 år og funderer på om jeg skal gjøre noe i den forbindelse. Var i Oslo i Bogstadveien i går med min datter, men fikk ikke tid til å se på noe interiør. Det var fullt av boder og salg i gatene og frøkna fikk handlet seg masse - og Hunter støvler. En skulle tatt seg turer inn til Tigerstaden oftere - det er så mye mer utvalg der. Fikk kjøpt to GG kopphandklær som jeg bruker som duk på kjøkkenet i dag

Da må jeg tilbake til baksten og Vakre Hjem, men ønsker dere en fin søndag.fredag, september 04, 2009

Hunter eller Ilse Jacobsen støvler?
Hei og takk for gode kommentarer fra mitt forrige innlegg. Energien hopper og spretter opp og ned, men nå er det helg og bare glede. Det regner en del her nå og da er det en diskusjon hjemme her om vi skal kjøpe Hunter gummistøvler eller Ilse Jacobsen. Hunter er smalere, men med mindre fór. Jeg har lave brune Ilse, men de vil ikke datter'n ha. Datter'n vil ha Hunter, men jeg synes egentlig ikke de er så fine..... . Hva synes dere?

I kveld blir det filmkveld, med en god venninne. Vi skal se Menn som hater kvinner og kose oss med litt rødt. Ha en fin kveld.onsdag, september 02, 2009

Mye å gjøre, men kommer ikke i gang.

Det er onsdag, midt i uka og jeg kjeder meg. Kommer liksom ikke i gang med noe. Skulle vært på kanin jakt, malt både bord og vinduskarm - sydd litt - heklet litt, men ...


Her er en skål med skjell fra sommer'n - kan ikke rydde bort alt enda selv om det er høst.
Jeg har faktisk tatt inn pelargoniane mine i dag - da har jeg fått gjort EN ting.Nå skal jeg snart sette meg litt og planlegge morgendagen for da SKAL jeg sette i gang.
Får besøk på fredag - vi skal se Menn som hater kvinnner på DVD - og da må det se litt koselig og ryddig ut her. Kanskje jeg får malt vinduskarmen også - hvis jeg setter frem kost og maling i kveld.