søndag, november 22, 2009

En regntung søndag.


Ute er det grått og regn.
Jeg har kjøpt telys med blank kopp etter tips fra en av dere her. De gir mye finere lys og lyser mye lenger enn de billige en får kjøpt over alt. Disse er fra Løyten.


Jeg rakk en liten tur ut i skogen på formiddagen og plukket litt grankvister og kongler til julepynt ved utgangsdøren før regnet slo til igjen. Ideen fikk jeg fra Hannas Juleblogg.

Jeg klippet litt av lavendel plantene mine så jeg fikk laget en krans. Spent på hvordan den blir når den tørker.


Mine sorte votter er snart ferdig pyntet med sorte og blanke perler
og en sløyfe i organsabånd. Vanskelig å få tatt en fint bilde når vottene er sorte.Her pusles det litt rundt og bare koses i dag.
God søndag.lørdag, november 21, 2009

Votter og gang.


Hei på dere. Det har vært travelt i den siste tiden gitt. Gangen er ikke stylet ferdig, men har jeg tatt et bilde. Lysslyngen har fått ny plass - den er tiltengt som pynt på spisebordet.


Det har blitt noen votter etterhvert. Her har jeg et par lilla og kremfargede.
Perler ton i ton.

Dette kortet fikk jeg av Christina på Låvebutikken sist jeg handlet der. Grei service med levering på øya og nydelig takk for handelen kort nedi.
Speilrammen - gammelt loppefunn en gang i tiden.

En gang hadde jeg en forestilling om at denne blåfargen var perfekt oppe i gangen, men det ble liksom aldri sånn som jeg hadde tenkt. Nå er det latte her også og det ble lyst og fint. Malermesteren hodler på med småprik med lister o.l.
Neste helg er det advent - da må det vel være lov til å begynne å pynte litt rundt om. Ha en riktig fin helg. På østlandet skinner solen i dag.
torsdag, november 12, 2009

Hvitt med litt farger til.

Disse nydelige bildene har jeg funnet hos Lantliv Inredning. Mye fint å hvile øynene på her og få litt inspirasjon som man kan benytt hjemme hos seg selv også.
Jeg liker det lyse med fargeklatter innimellom.
Malearbeidet i gangen nede er straks ferdig og jeg gleder meg til å få på plass tingene igjen. Da står bokhylla for tur. Kan hende det kommer noen bilder etter hvert.
Ønsker dere alle en fin helg.tirsdag, november 10, 2009

Julekrans.

I år tenkte jeg å lage en julekrans til å henge på utgangsdøren vår sammen med et God Jul skilt jeg har kjøpt. Googlet julekrans og fant denne nydelige kransen hos Budsktikka.

Tror jeg må ta meg en tur ut og finne noen lerke kvister og litt rødt må jeg ha. Da får en se hva en får tid til. Maler og roter fortsatt i gangene her. Det blir jo bra da - når det blir ferdig.

Ha en forsatt fin uke. Ta deg tid til å slappe av innimellom også - derfor går det litt tregt her (he-he).


fredag, november 06, 2009

litt jul ... igjen.

Denne nydelig lysslyngen med 20 lys blir med meg hjem i dag. Den skal pryde spisebord o.l. i løpet av førjulstiden og i julen. Disse har jeg tatt inn på jobben og til og med gutta synes denne var fin.
Denne høye adventstaken ...

... og denne hvite julestjernen står også på listen over kanskje - må ha produkt til jul. For de av dere som har en elektriker i huset kan disse produktene kjøpes hos grosist, men kan sikkert fås tak i rundt i andre butikker også. Bildene er fra Konstsmide.se
I helgen blir det mer malearbeid på oss,men det skal bli godt med helg uansett.
Kos dere.


tirsdag, november 03, 2009

Malearbeid i regnværet.

Oppussing av gangene er i gang og takene fikk et strøk i går. Veggene får et strøk nå i skrivende stund - samme farge som i stua - Latte.

Tusen takk for all tilbakemelding jeg fikk fra vimpel innlegget - den skal nok bli enda finere når den kommer opp etter oppussing. Da skal speilrammen og bokhylla få etterlengtet egghvit. Bildet over har datteren tatt - lurer på hvor hun har lært dette (kremt).Husbonden er i gang., mens jeg kanter. Teamwork you know.


Så må dere gå inn på følgende youtube filmsnutt hvor en grotesk film mot sms i bil vises som skrekk og advarsel. Advarer mot sterke sener. Stopp bilen når du må sms'e.

Ha en riktig fin uke så kommer noen bilder av nyrenovert gang etterhvert.