torsdag, august 05, 2010

Ferie og litt Norway cup.

Hei.  Her er vi fortsatt i feriemoduse og  etter 3 uker hjemmefra er det godt å komme hjem.  Det ble litt shopping i ferien og jeg kjøpte bl.a. dette skiltet som har fått plass på hverandaporten.

Skiltet er kjøpt på Låvebutikken til Christina.  Hun har fått ny stor butikk som er verdt et besøk (om du bor i nærheten av Kristiansund).

Lavendelen er blitt fin i år selv om det ikke kommer så godt frem her på bildet i sommersol.  Resten av bedet er ikke bloggeklart da jeg har fjernet masse og må ut og kjøpe noe nytt som passer i høyde og farger.  Bedet har blitt plantet etter innfalsmetoden og trenger en kraftig oppgradering.

Her har jeg plantet en Dronning Margrete og to Astrid Lindgren.  De har ikke blomstret så  mye enda, men håper de blir fine til neste år.  Her rundt hverandaen skal det bare være rosa og hvite roser + lavendel.

Her ser du Astrid Lindgren med rosa lett duftende klaseroser.

***

Denne uken er det Norway Cup på Ekebergsletta og gjett om gutta var stolte da de ble intervjuet av TV2 med innlegg på tirsdag halv 8.  De vant selvfølgelig denne kampen og to til av tilsammen 6 kamper.  Storfornøyt i dag etter 5-1 seier.

Før kampen i dag var vi på Teknisk Museum.  Det er verd et besøk og masse å gjøre og se for ungene, spesielt i kjeller,n.

I trappen ned fant jeg disse gammeldagse lampene - litt for bloggmor også ; )

Hva med denne lampen i industri stil.

***

I helgen vi en tur  til Uddevalla og Tanum Strand i Grebbestad for shopping og overnatting. Skal vist være koselige butikker i Grebbestad for mor, men kanskje mest butikker for barne i Uddevalla.
Det er snart helg og jeg ønsker alle en fin weekend.


2 kommentarer:

Drømmer om drømmehuset sa...

Ser ut som dere har hatt en flott ferie,men er nok godt å komme hjem. Flott skilt!
Ha en vidre fin kveld.
Klem Christina

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

En riktig fin helg til deg og...Grebbestad er jo bare koselig:)
eddaKlemmer